FAQ PDF Imprimare

Conditia articolelor vintage


Aici pe True Vintage, curatam si reparam in mod profesional, toate articolele ce pot fi reparate, inainte de a le posta pe site. Insa, chiar cu aceasta atentie speciala oferita fiecarui lucru in parte, nu putem aduce un articol la forma sa initiala, atunci cand a fost produs. Aceste mici imperfectiuni nu sunt defecte, ci fac parte din povestea si frumusetea articolului. Bineinteles, nu va vom vinde articole ce nu pot fi purtate si sunt grav deteriorate.


Conditie perfecta– La fel ca in ziua in care a fost lucrat, articol ce nu a fost purtat niciodata. Aceasta conditie este insa foarte rara in ceea ce priveste articolele vintage

Aproape perfecta – Arata foarte putine semne de purtare, nu are insa niciun defect vizibil cu ochiul liber. De obicei articolele de ocazie se gasec in aceasta conditie

Excelenta– Arata semne de purtate tipice datorita faptului ca este un articol foarte vechi. Poate avea un nasture lipsa, tivul putin desfacut, etc.

Foarte buna: Articolul prezinta diverse semne de purtare si/sau diverse defecte, dar poate fi purtat. In mare aceste articole se ofera spre vanzare datorita raritatii lor (datorate modelului, materialului, etc) proprietate care le face dorite.

Buna - Articolul este inca purtabil dar chiar dupa restaurare acesta nu va mai arata niciodata ca nou

Conditie rezonabila: Articole cu semne vizibile de purtare si/sau diverse defecte. Este recomandat sa comandati aceste articole pentru studiu: copierea modelului, a diverselor croieli, cusaturi etc

 

Transport si retur

 

1. Transport

Articolele se espediaza de doua ori pe saptamana, martea si vinerea.

Transportul se face prin Posta Romana in sistem ramburs sau prin Curier Rapid prin Fan Curier.

Prin Posta Romana, taxa de expediere este de 15 lei, prin Fan Curier de 25 de lei. Pentru articolele ce se doresc a fi trimise prin posta, trebuie sa lasati adresa dvs din buletin.

 

2. Retur

 

In primul rand trebuie sa tineti cont de faptul ca toate articolele ce sunt prezente pe True Vintage nu sunt noi, sunt vintage, ceea ce inseamna ca acestea au mai fost purtate.

Se accepta retrurul in conditiile in care marimea articolului nu este potrivita (masuratorile scrise pe site sunt incorecte), acesta a fost deteriorat datorita transportului sau conditia articolului nu este aceea descrisa pe site. Daca indepliniti unul din aceste trei criterii, va rugam sa ne dati un mail, in termen de 24 de ore de la data primirii coletului si sa ne spuneti motivul returului. Coletul trebuie trimis retur in termen de 5 zile de la data primirii acestuia. Vom inlocui articolul sau suma incasata va va fi returnata, mai putin cheltuielile de expediere, care sunt suportate de catre client. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

Masurarea articolelor vintage

Marimile articolelor vintage difera foarte mult fata de cele din ziua de azi. Astfel ca, aici pe True Vintage, va aratam cum sa luati masurile fiecarui articol in parte, pentru a ne asigaura ca acestea, o data cumparate, va vin perfect.

Masurile se fac atunci cand articolul este intins perfect, asa cum este aratat de pozele de mai jos

 

Clothing Size Conversion Chart

UK Europa SUA
6 34 4
8 36 6
10 38 8
12 40 10
14 42 12
16 44 14
18 46 16
20 48 18

Shoe Size Conversion Chart

UK Europa SUA
3 36 5
4 37 6
5 38 7
6 39 8
7 40 9
8 41 19

Jachete

Umeri: De la cusatura la cusatur

Maneca: Pe exterior, de la marginea umarului pana la tiv.

Lungime: De la umar la tiv

Rochii


Bust: De la subrat la subrat

Lungime: De la umar la tiv

Nota: Daca o rochie nu are bretele, atunci aceasta va fi masurata din punctul central al bustului. Acest lucuru va fi specificat in dscrierea articolului

Fuste

Lungime: De la banda elastica pana la tiv.

Manusi


Lungime: Varful degetului mijlociu pana la tiv

Grosime Latimea palmei apoi dublat..